Vägledning 21 Augusti

“Visualisera dig din framtid och din nästkommande dag utan att döma eller gå in i vad som är rätt eller fel. Dröm om hur du vill att ditt liv ska se ut och tacka dina skyddsänglar för att dom hjälper till att manifestera dina drömmar. Avsluta med orden ”jag ber om detta eller något ännu bättre i nåd och perfekt sätt för alla inblandade” och se sedan till att släppa det och lita på att det kommer att komma till dig på ett sätt som endast dina skyddsänglar vet om.

Begränsa inte dig själv och ditt liv, försök att expandera och tänja ditt medvetande varje dag genom att tänka på enhörningar, drakar, änglar, älvor och andra varelser. Ni lever alla på jorden sida vid sida. Endast för att människan inte kan se alla varelser kan människan känna och minnas dessa varelser. Men ta ett steg i taget.

Jag är med er i varje steg ni tar

Er vän,
Ärkeängel Michael.”

Du vet väl om att jag också finns på Instagram?
På instagram lägger jag upp massor av spännande innehål kopplat till ärkeänglar, expansion och att lära känna sitt egna team av änglar och guider! Du hittar min instagram genom att klicka på Här!
Hoppas att vi ses på instagram!

/ Sandra

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *