Vägledning V.43

“Dessa tider ni alla står i är av ytterst vikt för er.
Det är en stor milstolpe för er alla att vara här på jorden i denna tid och ni alla har en anledning att nu är här. Vissa av er vet med säkerhet vad denna anledning är, för vissa är inte anledningen lika tydlig i livet, men hur anledningen än visar sig för just dig i detta liv är din anledning att du är här lika viktig som din väns, din familj, din parters. Ni alla, hela jordens befolkning; bildar en fantastisk symfoni där du är lika viktig som den minsta. Ja hur ni än må se ut är ni lika viktiga, alla en av er som lever och verkar på jorden

Hedra alla varelser, dom du ser med dina fysiska ögon och dom som ej lever i en fysisk kropp.
Alla är ni lika viktiga och verkliga precis som att dina tankar bildar din vardag.
En vacker dans, en vacker symfoni håller på att stämmas på ett sätt som aldrig någonsin skådats på jorden.
Lev, älska, skratta

Er vän ärkeängel metatron vid er sida”

-nedkanaliserad av @sandrakarlssons vid frågan av vad vi människor behöver veta denna vecka-

Orakelkort av @kylegrayuk@jezhawk
Scarf av @doniamoris@giselleisafreeelf

Du vet väl om att jag också finns på Instagram?
På instagram lägger jag upp massor av spännande innehål kopplat till ärkeänglar, expansion och att lära känna sitt egna team av änglar och guider! Du hittar min instagram genom att klicka på Här!
Hoppas att vi ses på instagram!

/ Sandra

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *