Alla dagar kommer inte vara bra, men detta kanske gör det lite lättare.

Godkväll!
Hoppas att ni alla har haft en fin dag!
Min dag har varit som en berg- och dalbana. Morgonen började med en magisk morgonmeditation som jag höll tillsammans med ett underbart gäng (du kan fortfarande få tillgång till den inspelade versionen genom att klicka här) och senare under eftermiddagen satt jag och gjorde lite behandlingar på distans.
Men nu, under kvällen.. Wow, wow vad nymånen kan lysa upp saker som behöver läkas. Så det blev att avsluta dagen med en skön behandling på mig själv för att verkligen läka och jobba med det som behövde läkas. Och detta fick mig att tänka på lite tips att göra när dagen känns sådär jobbig, utmanande och svår, som jag gärna vill dela med mig till er alla;

 1. Lyssna på musik.
  Det finns så många låtar på spotify och youtube som ör till för att hjälpa oss att släppa på lägre energier och som kan hjälpa oss att må bättre. Min favoritlåt just nu är denna (klicka här för att lyssna) som hjälper till att höja frekvensen och tillföra positiv energi! Perfekt för jobbiga dagar! Vill du kan du även testa att dansa eller röra dig till musiken! Dans är superbra för att höja vår frekvens!

  2. Fråga dig själv “Är detta min energi?” när du har en jobbig dag. Många gånger är det inte ens vår egna energi vi känner av utan det kan vara grannars, familjemedlemmar eller andra människors energier vi känner av. Jag rekommenderar att göra denna meditationen (den meditationen jag guidade igenom imorse) en gång per dag för att tillsammans med Ärkeängel Michael kapa lägre energisträngar! Mer info om meditationen hittar du här!

  3. Rökelser, rökelser! Rena, rena!
  Kan aldrig rekommendera Palo santo för många gånger! Har du inte köpt hem någon Palo-sticka än? Här kan du köpa hem en helt egen Palo Santo pinne! Tänd bara eld på ena änden och blås ut lågan och för sedan den heliga röken till området, personen eller lägg din Palo Santo på ett brandsäkert fat för att njuta av doften och den helande och renande röken. Perfekt då dagarna är lite extra utmanande!

  4. Ut och gå.
  Att promenera och få frisk luft är jättebra för att få in ny energi och få andra perspektiv på saker och ting. Sätt på en lugn och skön musik och njut av din promenad!

  5. Känn tacksamhet.
  Slut dina ögon och känn tacksamhet. Känn tacksamhet för allt! Skulle du göra detta minst 5 min varje dag kommer ditt liv bokstavligen att förändras. Testa!

  Vad brukar du göra när dagen känns lite extra jobbig?
  Kommentera gärna!

  Kärlek!
  / Sandra
Drömmar, Trappan Till Himlen, Fantasi, Kvinna, Klänning

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Ett svar på ”Alla dagar kommer inte vara bra, men detta kanske gör det lite lättare.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *