Budskap 9 Januari

Alla vägar leder hem

Vi behöver inte kämpa eller medvetet göra val som gör att det leder oss “hem” till vår inre och sanna kärna. Allting vi gör och allting vi inte gör är träning för oss på ett sådant större plan än vad vi människor kan förstå.
Att du är här på jorden i denna tid är för din träning och förr din expansion – som så småningom kommer leda dig hem till den sanna källan, återförenad med allt som är och allt som du är.

Kanske låter dessa ord väldigt stora men inom dig vibrerar sanningen och längtan efter denna känsla – att bli återförenad med den du är. I denna inkarnation som du är i just nu är endast en liten del av dig inom din fysiska kropp alltid kopplad till en större källa av dig. Lär känna denna källa, ditt högsta jag och stärk kontakten till den del av dig!

Budskap för den 9 Januari genom mig Sandra Karlsson

Kvinna, Flicka, Frihet, Lycklig, Sol, Silhuett

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *