3 tecken att ditt sacral chakra kan vara i obalans

Sacral chakrat, denna vackra energipunkt som finns inom oss alla som vibrerar i vackert orange när den är i balans om man vibrerar i 3:e dimensionens medvetande. Detta chakra är placerad under vår navel och håller information om vår sexualitet, vår kreativa energi och vår känsla för njutning.

Personligen är detta ett av chakrorna som jag har haft svårast att hålla i balans under stora delar av mitt liv. Varför? För att under en stor del av mitt liv har jag begränsat min kreativitet på grund av rädslor och hållit mig tillbaka. Detta gjorde helt enkelt att mitt sacral chakra hamnade i obalans och eftersom att jag inte hade någon aning om att mina rädslor påverkade min fysiska kropp gick jag runt med dessa rädslor som manifesterades i min fysiska kropp och blev till slut tvungen att operera mig i magområdet pågrund av mina smärtor i magen, som jag vet idag orsakades av mina rädslor och att jag begränsade mig själv!

Vilka tecken kan då ett obalanserat Sacral chakra ge?
– Smärtor i magen
– Ingen krativitiet
– Smärtor i nedre delen av ryggen
(kolla självklart alltid med läkare om du har smärtor!Denna information ersätter inte läkares rekomendationer och bedömning!)

Vilka tankesätt kan skapa obalans i ditt Sacral Chakra?
” Jag är inte värdig ..”
” Jag vågar inte..”
” Jag kan inte ..”

Vilka kristaller och affirmationer kan hjälpa till att balansera tankesätten ovan
Citrin – Denna kristall ökar vår självkänsla och glädje! Den påminner dig om att du är värdig allt som är bra för dig (inklusive överflöd) så öppna upp din famn och ta emot allt som flödar till dig! Denna kristall är otroligt kraftfull, och är en härlig vän att ha med sig i vardagen när man behöver energi, motivation och glädje!
” Jag är värdig .. “
” Jag vågar.. “
” Jag kan! “

Det var när jag faktiskt började arbeta med min syn på mig själv och att jag är värd att må bra och jag är värd allt det fina i mitt liv som smärtorna försvann och Citrin (och affirmationer) har varit verktyg jag ofta haft vid min sida för att påminna mig med glädje om att jag är värd allt det jag drömmer om!

Du kan läka dig själv, och ditt tankesätt påverkar ditt mående mer än vi tror!

Kärlek
/ Sandra
www.sandrakarlsson.com

Kvinna, Himmel, Solljus, Vapen, Öppna Armar, Solstrålar

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *