2022 – Ett år som inte kommer att bli som andra år!

Godmorgon alla vackra själar!
Hoppas att ni alla mår bra idag!

Idag välkomnar vi 2022, ett år som inte kommer att bli som andra år! För mig kommer 2022 bli ett år då jag verkligen kommer att satsa på mig själv på alla olika sätt och plan.
För mitt företag kommer det komma en massa nya utbildningar, meditationer, behandlingar och sessioner! Jag kommer även att sänka priset på vissa av mina behandlingar på Måndag så att så många som möjligt ska kunna ta del av dom och verkligen kunna läka och släppa på saker för att nå 5:e dimensionens medvetande i år! Jag kommer så småningom även ha coahning inom detta ämne, ni kan hålla er uppdatera genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev genom att klicka här eller följa mig på instagram här !

Igår skickades även sista nyhetsbrevet ut ni som prenumererar på brevet men inte sett att det har kommit i inkorgen kika gärna skräpposten då mejlen ibland hamnar där och ni som vill läsa 2021 sista nyhetsbrev kan klicka här!

Låt oss göra 2022 till året vi verkligen höjer vår frekvens tillsammans! Tack att du är här och läser detta inlägg, tack för allt det vackra du gör här på jorden och tack att du sprider ljuset vidare på ditt sätt!

Vill du inte vänta på alla kommande meditationer? Jag har två inspelade meditationer som går att få tag på via min hemsida. Den ena meditationen är tillsammans med Ärkeängel Michael där du blir guidad att kapa energisträngar som kan dränera din energi och den andra är en meditation tillsammans med Ärkeängel Chamuel där du får möjlighet att fylla på dig med kärlek, läka ditt hjärtchakra och aktivera ditt högre hjärtchakra. Du hittar meditationerna här ( https://www.spiritah.se/meditationer/ ) !

Ha en underbar helg, så hörs vi lite senare igen!

KÄRLEK!
/ Sandra
www.sandrakarlsson.com

Morgon, Soluppgång, Kvinna, Silhuett, Solljus, Natur

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Ett svar på ”2022 – Ett år som inte kommer att bli som andra år!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *