5 tecken att ditt baschakra är i obalans

Inom varje människa finns det massor av energipunkter som ständigt är i rörelse.
När dessa energipunkter är i balans kan energi flöda fritt och du känner dig friskare, starkare, i “flödet” mm,mm.

Dina chakran ÄR menade att vara i balans vilket gör det väldigt viktigt att vara uppmärksam på när dina chakran käns vara i obalans så att du kan balansera dom så snabbt som möjligt för att undvika fysiska besvär och åkommor.
Dom chakran som vi pratar mest om i dag är;
Baschakrat, Sacral chakrat, Solar plexus, Hjärtchakrat, Halschaakrat, Tredje ögat och Kronchakrat, men det finns även MÅNGA fler chakran i våran energikropp!

Låt oss tala lite om ditt Baschakra:
Baschakrat är placerad ungefär vid samma höjd som vår svanskota och står för vår förmåga att känna oss ett med jorden och att känna oss “hemma” i vår kropp.
När ditt baschakra är i balans känner du bland annat tillit till din väg, till processen som sker omkring dig och tillit till allt annat som sker i ditt liv.
Du litar på dig själv och känner ingen rädsla i att visa den du är!
Du är trygg i dig själv och låter tiden ha sin gång utan vara orolig för vad som kommer att hända och vad som ännu inte har hänt. Jag kan skriva hur länge som helst om baschakrat och hur den är när den är i balans men jag kommer sluta skriva om det här för att ge dig utrymma i att på egen hand utforska detta ämne.

Men vad är tecknen på att ditt baschakra är i obalans? Jo, det kan vara:
– Rädsla att visa ditt sanna jag, den man innerst inne är och längtar efter att få vara!
– Rädsla för framtiden
– Rädsla för pengar
– Saknar känslan av “hem” och hoppas på att hitta den i andra människor, saker och platser, fast känslan av “hem” hittas och finns inom dig
– Så orolig för människorna i din närhet att du inte kan leva ditt egna liv utan att känna en ständig oro.

Några saker som kan göra att ditt baschakra är obalans:
– Negativa ord du säger till dig själv.
– Du hindrar dig själv från att köpa eller göra saker som du skulle bli glad av att ha eller göra.
– Du begränsar dig själv.
– Du gömmer din sanna läggning och/eller den du “egentligen” är för att du är rädd vad andra ska tycka och tänka om dig.

Saker du kan göra för att balansera upp ditt Baaschakra:
Som många av er som redan läser mig blogg har upptäckt ÄLSKAR jag kristaller och hur dom samarbetar med oss och vårt högsta jaget för att fylla på oss med insikter och visdommar kommer mitt första tips att köpa hem kristaller som hjälper dig att balansera baschakrat! Så gissa vada mitt kristalltips till dig som vill balansera ditt baschakra är?
PYRIT!
Pyrit hjälper dig att förstå att överflöd inte är långt borta vilket jag sett många gånger hos mina klienter är den största orsaken som hindrar baschakrat att vara i balans. DU är värd att vara i överflöd och kristallen kommer hjälpa dig med det, om du gör det den guidar dig i att göra!

Gå barfota! Detta enkla och billiga tips hjälper dig att balansera ditt baschakra och känna dig ett med jorden!

Healing! När du upplever att ditt baschakra är i obalans är mitt tips att alltid gå till någon som kan hjälpa dig att balansera dina chakran om du har möjlighet till det. Eftersom att vi människor är så duktiga på att analysera och begränsa vår egna förmåga att läka och balansera oss själva (ja, även vi som jobbar med healing behöver gå till healers för healing pågrund av detta!) är det lättare att gå till någon som hjälper dig med detta. Kanske är det även något djupare som behöver läkas för att du ska fortsätta att ha ditt baschakra i balans, kanske ditt tankesätt om dig själv, något gammalt i din släkt eller tron på att du inte kan uppleva överflöd? Dessa tankesätt kan vara lätt att missa när man healar sig själv vilket också är en bra anledning att gå till någon som kan hjälpa en med en healingbehandling!

Just nu har jag 20% på mina Atlantean Healing behandlingar där jag alltid balanserar klientens chakran och jag kapar även alla lägre energisträngar som kan dränera klientens energi.
Om det resonera med dig är du välkommen att läsa mer och boka in din här (jag tar emot dig både på distans och i lokal)

Ta hand om dig!
Kärlek
Sandra

Spiritism, Uppvaknande, Meditation, Yogi, Aura, Andlig


sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *