Vägledning 15 Januari

Lita på timeningen
______________________________
Jag vet att det ibland kan kännas som om tiden kommer att ta slut, att tiden inte räcker till och att utvecklingen som ska ske måste ske snabbare och snabbare för att det inte ska vara försent.
Men, låt tiden ha sin egen gång. Den linjära tiden för människan är endast en form av illusion, ett spel i 3:e dimensionens medvetande. Släpp kontrollen kopplat till tiden, släpp kontrollen och tron på att tiden kommer att ta slut. Tiden kommer inte att ta slut, tiden kommer att fortsätt och fortsätta i sin stretchiga form.

Du kom in på en våg till jorden och det är endast den vågen du kan och ska åka på. Du kan inte åka på någon annans våg därav kan du inte heller jämföra dig med andra som är på sina egna vågar. Ni har alla en varsin uppgift och mening här på jorden, vissa liknar varandras och andras är helt olik din egna mening till att du kom tillbaka till jorden i denna tid.

Er vän
Ärkeängel Michael

Vägledning för den 15:e Januari nedkanaliserad av mig,
Sandra Karlsson
www.sandrakarlsson.com

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *