Vägledning 16 Januari

Perspektiv
_____________________
Älskade vänner på jorden, bär med er vetskapen att ni alla är så mycket större än den del av er som inkarnerats på jorden så glöm inte bort att trots känslostormar och av stunder av frustration, förvirring och “motgångar” är så mycket mer än känslorna ni känner just i stunden. Ni är så mycket mer än er fysiska kropp och era fysiska sinnen. Ni vibrerar av ljus, av kunskaper och av intentioner som gör att en förändring kan ske på jorden.

Ta beslut idag som är för dig och som hjälper dig att ta den plats du behöver. Det är okej att ta pauser, Det är okej att prioritera dig själv. För många av er är dettaa en aav de läror ni kom hit för att lära er mer om i ett fysiskt perspektiv.

Så se allting med större perspektiv. Allt är inte så allvarligt människan vill framställa saker och ting på.

Er vän – Michael

Vägledning för den 16:e Januari nedkanaliserat av mig,
Sandra Karlsson
www.sandrakarlsson.com

______________________________________________________________________________
Nu finns äntligen fler Angeliter och meditationen Träffa din skyddsängel uppe på hemsidan!
Du hittar kristallen Angelit här och meditationen här!

Visste du att jag också finns på Instagram? Följ mig gärna där för att ta del av daglig inspiration till ett mer spirituellt levande!
Klicka på här ( https://www.instagram.com/sandrakarlssons/ ) för att komma till min instagram!

______________________________________________________________________________

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *