Vägledning 17 Januari

Cosmos andetag
___________________________
Alla handlingar en människa gör på jorden skapar en större påverkan på jorden, ja det påverkar hela kosmos, hela det universum som jorden tillhör. På samma sätt påvkerkas människan av saker som sker på andra planeter, och saker som händer i universum.
Vi är alla ett, vi är alla ett, men människan i samband med inkarnation glömmer bort kopplingen.
Därför är ni som inkrarneras på jorden otroligt visa, mycket visare än vad som ni kan förstå och inse.
Därför har ni alla skyddsänglar vid er sida som hjälper er och vägleder er under den tiden ni är inkarnerade på denna planet.

Vi ser alla med hoppfyllda ögon på er utveckling, se er egna utveckling med samma hoppfullhet och klanka inte ner på er själv – vilken nytta gör det?

Ni är aaldrig ensaamma!
Er vän – Ärkeängel Michal

Vägledning för den 17:e Januari nedkanaliserat av mig,
Sandra Karlsson
www.sandrakarlsson.com

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *