Tjänster

Atlantean Healing ………………………………………………………960:-
En behandling med Atlantean Healing är utformad till att balansera kroppens energier (chakror, auran och de fem elementen) och är en högfrekvent och kraftfull form av healing men som känns mjuk och varm under behandlingen. Under behandlingen intervjuar jag även kroppen för att få in information från din kropp, tillexempel om den vill ha mer eller mindre av någonting. Jag kommer även kapa lägre energitrådar och ta bort energier som dränerar dig.
Klicka här för mer information och för att boka in en behandling

E-mail reading……………………………………………………………..600:-
Under en E-mail reading tonar jag in mig på Ärkeänglarna och de uppstigna mästarna för att få in vägledande information som hjälper dig med din andliga utveckling och din expansion. Jag kanaliserar även ned ett meddelande direkt från Ärkeängeln/Uppstigna mästaren som kommer fram i din kanlisation. Förutom en kanalisation direkt från ärkeänglarna/uppstinga mästarna drar jag ett orakelkort med vägledande information, en nedkanaliserad affirmation från ärkeänglarna/uppstigna mästarna som du kan säga högt eller tyst inom dig som hjälper dig att bringa mer positiv energi till dig. Jag kanaliserar även ned en meditation som du kan göra tillsammans med Ärkeängeln/uppstigne mästaren som hjälper er att skapa en starkare kontakt till varandra och för att balansera och centrera din energi – allt för din utveckling och högsta bästa! Denna meditation spelas in och skickas som en ljudfil.
Klicka för för mer information och för att boka in en reading

1:1 Intuitiv Session………………………………………………………750:-/1200:-
Under sessionen tonar jag in mig på Ärkeänglarna för att i 60 eller 30 minuter coacha och vägleda dig. Under denna session är jag kanalen, språkröret mellan dig och Ärkeänglarna. Jag brukar förklara det som att jag är den som översätter energier till fysiska ord till dig från ärkeänglarna. Det sker inga värderingar eller dömande på orden jag förmedlar från Ärkeänglarna till dig.
Klicka här för mer information och för att boka in en session

Morgonmeditation………………………………………………………88:-
Varje Måndag (med risk för undantag) kl 07:00 – 07:45 träffas vi på zoom för en avkopplande meditation där vi fyller på oss med ljus och kraft, sätter intentionen för veckan och expanderar vårt inre ljus, vilket gör att vi höjer vår frekvens och stärker kontakten med vårt högre jag. Vi bjuder även in Ärkeänglar under vår morgonmeditation som stärker vår kontakt till änglasfären.
Klicka här för mer information och för att boka in en morgonmeditation.