Kristalltips inför 11/1 portalen

Vi g¨år med snabba steg mot portalöppningen som sker den 11 Januari (11/1 – 2022)! Det innebär att vi kommer få en möjlighet att ta emot så mycket ljus och kraft både inom oss själva och kollektivt! Denna portal håller i skrivande stund på att öppnas upp och även fast portalen kommer att vara som mest öppen 11/1 kommer vi fortfarande att känna av portalens energi under hela Januari!

Eftersom att jag älskar kristaller som ett spirituellt verktyg kommer här nedan några kristaller jag verkligen rekommenderar att ha vid er sida under denna magiska och kraftfulla Januarimånad!

Angelit – Angeliten har Ärkeänglarna pratat om så mycket under hela början av Januari! Januari (och hela 2022) är tiden då Skyddsänglarna verkligen vill skapa kontakt med oss alla och Angelit är en riktigt bra att ha vid vår sida under denna process (och för er som är intresserad kan jag redan nu berätta att om några dagar kommer jag att släppa en guidad meditation på min webbshop där du kommer få möjlighet att träffa en av dina skyddsänglar! Prenumerera på mitt nyhetbrev genom att klicka här eller följ mig på Instagram genom att klicka här för att inte missa när meditationen finns uppe!)

Angelit är en väldigt högfrekvent kristall som hjälper oss att höja vår frekvens för att kunna skapa en starkare kontakt med våra skyddsänglar, änglar och ärkeänglarna! Den hjälper oss även att känna lugn och harmoni vilket gör den som en perfekt kristall att ha under Januari eftersom den hjälper oss att höja OCH hålla vår frekvens hög vilket gör också att vi kan ta in ännu mer energi från 11/11-portalen och fylla på oss med ännu mer insikter, läkning och energi!
Du hittar Angelit genom att klicka här (https://www.spiritah.se/p/angelit-stor/ )

Citrin – Denna gyllene kristall ökar vår självkänsla, glädje och överflöd! Den påminner oss om att vi är värd överflöd så öppna upp din famn och ta emot allt som flödar till dig! Denna kristall är otroligt kraftfull, och är en härlig vän att ha med sig i vardagen när man behöver energi, motivation och glädje, perfekt under Januari! Andlig utveckling och expansion ska aldrig vara strikt och som “ett måste”! Det ska vara roligt, flödande och med en touch av glädje!
Du hittar citrin genom att klicka här ( https://www.spiritah.se/p/citrin-naturlig1/ )

Skapolit – Skapolit är perfekt för dig som går igenom förändringar! Kristallen hjälper oss att gå från 3:e dimensionens medvetande in i 5:e dimensionens medvetande på ett sätt som passsar för dig! Skapolit hjälper oss också att “väcka igång” vår intuition så att vi ännu en gång låter oss guidas av vår intuition – Perfekt under Januari då energin som flöda till oss på Jorden verkligen hjälper oss att påbörja vår resa in i 5:e dimensionen!

Och som alltid rekommenderar jag alltid att ha en rökelse hemma! Min favorit just nu är Palo santo! Röken från Palo Santo är kärleksfull och ger ett harmoniskt lugn samtidigt som den renar och tar bort lägre energier.
Du hittar palo santo genom att klicka på här!

Och för er som älskar kristaller har jag även två kristallkit i begränsad upplaga till lite bättre pris än vanligt som också passar perfekt att ha vid er sida under Januari!
Ena kitet, ” Let the light in “ innehåller 4 magiska kristaller som kommer hjälpa dig att verkligen expandera ditt självförtroende och att ta in energin från 11/1 portalen! Kristallerna kommer även hjälpa dig att förbereda dig (och stötta dig) i din resa in i 5:e dimensionens medvetande! Du hittar kitet genom att klicka på här!

Det andra kittet ” 2022 “ består av 5 magiska kristaller och 1 rökelse som på olika sätt stöttar dig under din resa i Januari och under hela 2022.
Detta kit hjälper dig att släppa taget om det som varit och hjälper dig att fokusera på nuet, hjälper dig att rena din energi, ger dig mod, balanserar yin och yang energin (den maskulina och feminina energin som finns i oss), hjälper dig att “komma igång” igen efter perioder av stillastående och hjälper dig att känna lugn under perioder av transformation. En av kristallerna (shungit) har klister på baksidan och är gjord för att sätta på baksidan av mobil, dator, surfplatta eller på annat ställe du känner behöver extra skydd mot strålning. Läs mer om kristallerna i kitet längre ned på sidan. Ett perfekt kit att ha vid din sida helt enkelt! Du hittar kitet genom att klicka på här!

Ta hand om dig, ha en fin kväll och TACK att du läst detta inlägg!
/ Sandra!

Fantasi, Scifi, Planet, Galax, Futuristiska, Ljus
Citrin
Angelit
Skapolit

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *