Merkurius Retrograd

Merkurius Retrograd
14 Januari – 3 Februari
__________________________________

Idag går (äntligen?) Merkurius in i retrograd.
Detta fenomen som gör att Merkurius sedd från jorden ser ut att röra sig baklänges över himlen.
Detta är endast en synvilla som uppstår när en planet går om en annan pga olika hastigheter och att omloppsbanorna ligger olika i förhållande till varandra.

Inom Astrologi står planeten Merkurius bland annat för kommunikation och teknik vilket gör att man kan behöva planera sker och ting lite noggrannare, avsätta mer tid för projekt eller när man ska resa och att läsa igenom texter av olika slag några gånger extra för att undvika missförstånd.

MEN som alltid, den intention du har påverkar resultatet. Har du intentionen att allt kommer att krångla under denna period.. Ja, då är det större chans att saker kommer att krångla för dig.

Denna period av Merkurius retrograd kommer även med så många möjligheter för andlig utveckling och för att blicka inåt, att se gamla saker man trott man vart färdig med men som fortfarande behöver mer tid för läkning och bearbetning.

En ganska magisk period som vi går in i nu helt enkelt!

Hur är din relation till Merkurius och dess retrograd?
Känner du av Retrograden redan nu?

Och som alltid till er som gillar kristaller här kommer tre tips på kristaller att han vid sin sida under denna perioden:

Sjkapolit
Denna kristall pratar jag så ofta om men den är så magisk! Placera den i handen, sitt och andas och sätt intentionen att den ska hjälpa dig att lämna allt det gamla bakom dig! Perfekt under Merkurius retrograd eftersom att Merkurius retrograd ger oss en ordentlig sjöss i att släppa, barbeta och läka! Kristallen hjälper oss också att gå från 3:e dimensionens medvetande in i 5:e dimensionens medvetande på ett sätt som passar för dig!
Du hittar Skapolit genom att klicka på Här!

Purpurit
Purpurit hjälper oss att “sätta igång” vår spirituella utveckling på ett lugnt sätt som passar för just dig. Stenen hjälper dig att rensa bort negativitet och gamla mönster så Purpurit är perfekt att ha vid din sida när du rensar! Den hjälper dig även att se och förstå din koppling till universum och att se och förstå den själ du är är. En vän vi absolut vill ha vid vår sida under retrograden!
Du hittar purpurit genom att klicka på här!

Rosenkvarts
Rosenkvarts är en riktig kärleksmanifestation till oss människor! Den har en hög energi men kan samtidigt kännas lugnande och ge oss trygghet. Hjälper till att älska dig själv och att läka ditt “inner child”. Kristallen hjälper dig att dra till dig kärlek, både från andra och kärlek till dig själv samtidigt som den hjälper dig att sända ut kärlek (det du sänder ut får du tillbaka). Rosenkvarts är perfekt att ha under denna period då den hjälper oss att se med kärleksfulla ögon på allting som sker inom oss och omkring oss. Den hjälper oss även att börja förstå kärleken moder jord och hela universum har för oss människor på jorden. Rosenkvarts är även riktigt bra som en första kristall!
Du hittar rosenkvarts genom att klicka på här!

Kristallkit – 2022
Just nu på hemsidan har jag även några få kristallkit kvar vars kristaller som jag intuitivt valt ut för energierna under 2022.

Detta kit hjälper dig att släppa taget om det som varit och hjälper dig att fokusera på nuet, hjälper dig att rena din energi, ger dig mod, balanserar yin och yang energin (den maskulina och feminina energin som finns i oss), hjälper dig att “komma igång” igen efter perioder av stillastående och hjälper dig att känna lugn under perioder av transformation. En av kristallerna (shungit) har klister på baksidan och är gjord för att sätta på baksidan av mobil, dator, surfplatta eller på annat ställe du känner behöver extra skydd mot strålning. Läs mer om kristallerna i kitet längre ned på sidan. Även detta kit är perfekt att ha under Merkurius retrograd, för att verkligen släppa på energier som är redo att släppas! 
Du hittar kristallkitet 2022 genom att klicka på här!

Kvicksilver, Planet, Yta, Solsystem, Plats

Ta hand om er, drick vatten, dansa och ta lite extra tid på er om ni ska iväg någonstans!

Sandra
www.sandrakarlsson.com

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *