Du glömmer väl inte bort dig själv i jul?

Tiden kring jul är för många fylld med glädje, nyfikenhet och gemenskap, men jag vet att för många är julen även fylld med prestation, måsten, ensamhet och ångest.
Det är otroligt mycket som “rivs” upp under julen, dels händelser som personen själv har upplevt tidigare i livet men även händelser som finns i släkten. Jag har många klienter som berättar att dom känner känslan av ensamhet under julen utan att veta varför dom har den känslan då dom alltid har haft en stor familj som dom alltid firar med. Tittar jag sedan djupare på känslan klienten upplever är den ofta kopplad till känslor som upplevts tidigare i personens släktled! Därför är det så viktigt att läka dessa mönster och känslor för att inte låta kommande generationer ta över dessa känslor (fått godkänt att dela dessa historier).

Jag upplever också att många prioritera allt och alla andra framför sig själv under högtider. DU är också värd att ha en fin jul!
Om du är personen som ofta fixar och planerar allt – delegera ut uppgifter till andra så att ni gör det som behöver göras tillsammans!
Om du är personen som inte vågar ta din plats under högtider och låter andras vilja gå före din egna – Försök att ge förslag på saker ni kan göra, som du vill göra. Eller gör dom på egenhand!
Om du är personen som känner dig ensam – Du är inte ensam! Det är endast en programmering som du tagit med dig från ett tidigare liv eller från din generation! Du har så många energier omkring dig! Bjud in dina guider och skyddsänglar att vara vid din sida och be dom att hjälpa dig att känna deras närvaro! Skriv i forum med människor som känner likadant, kanske hittar du nya människor att fira jul med!

Julen behöver inte vara fylld med massa julklappar, människor eller mat för att det ska vara en fin och harmonisk jul. Det är din intention och närvaro som bestämmer hur din känsla av julen är, så försök om du har möjlighet att unna dig någon form av meditation varje dag.
Har du Palo Santo hemma – Tänd rökelsen och svep omkring din fysiska kropp.
Har du Citrin hemma – Sitt och meditera med kristallen och känn energin som påminner dig om glädje, överflöd och självförtroende.
Har du Fosfosidert hemma – Sitt och meditera med kristallen och känn energin som kan hjälpa dig att släppa på stress och hjälper dig att stärka din kontakt med änglar och guider. Den hjälper dig att se ditt liv lite tydligare och att se mönster i detta liv som kan vara bra att uppmärksamma och som behöver läkas!
Det behöver inte vara svårare än så!

Har du inget av detta ovan men du känner redo att börja arbeta mer med kristaller och Palo Santo? Du hittar Citrin här, Palo Santo här och Fosfosidert här!

Och för er som känner behov av healing inför jul har jag endast två tider kvar för:

Atlantean Healing – En behandlig som är perfekt för dig som vill rena din energi i hela energikroppen, kapa energiband som dränerar dig och balansera dina chakran.

Eller

Själsåterföring – En behandling perfekt för dig som vill låta din själ ta den plats den är menad till att ta! När vi varit med om trauman, fått begränsa oss själva eller lever samma vardag om och om igen börjar själen ifrågasätta sig vad den gör här och krymper sig själv. Det kan göra att man tillexempel känner sig frånvarande, förvirrad, omotiverad eller känner sig helt enkelt i obalans!
En själsåterföring hjälper själen att återigen kunna ta sin fulla plats i kroppen, som den är menad till att ta! Jag kallar även tillbaka delar av själen som på ett eller annat vis är fast vid trauman eller andra händelser. 

Jag har endast två lediga tider kvar innan jag går på lite julledighet! Dom lediga tiderna för behandling är:
Tisdag 21/12 kl 10:00 – distans (över telefon eller ZOOM) eller i min klinik i Stockholm.
Onsdag 22/12 kl 10:00 – Distans (över telefon eller ZOOM) eller i min klinik i Stockholm.
Jag kan även lösa fler tider om fler skulle vara i behov av behandlingar! För mer information och för att boka någon av tiderna, mejla mig på denna mejl: spiritahs@hotmail.com .
Investeringen för 90 min Atlantean healing eller själsåterföring är 960:-

Ta hand om er!

Kärlek
Sandra!

Pyramider, Giza, Natt, Husvagn, Kamel, Beduin, Saga

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *