Vägledning 4 Januari

Du består av energi och vid din sida finns det en annan energi, din skyddsängel, vars mening just nu är att vara vid din sida för att skydda dig, stötta dig, vägleda dig och på andra sätt arbeta med dig – allt för din utveckling och för din expansion. Förutom din/-a skyddsängel har du också guider vid din sida vars mening just nu är att hjälpa dig att lära dig nya saker, hjälpa dig att förstå saker och att hjälpa dig att uppleva nya och gamla saker du är menad att uppleva, så att du kan bli din egna mästare.

Tvivla aldrig på att om du har dessa energier vid din sida eller inte, tvivla aldrig på om dom hör dina böner eller inte – dom hör alla dom orden du sänder till dom och dom finns alltid vid din sida. Dom vill stärka bandet med dig, ett band som aldrig har brutits endast glömts bort när vi inkarneras i fysisk form i jorden.

Du är aldrig ensam!

Vägledning för den 4 Januari 2022 från Ärkeängel Michael.
______________________________________________________________________________
Vill du stärka din kontakt till med din skyddsängel med hjälp av kristallernas medvetande?
Angelit är en kristall som kan hjälpa dig med det och den är även en personlig favorit här hos mig! Det är en väldigt högfrekvent kristall som hjälper oss att höja vår frekvens för att kunna skapa en starkare kontakt med våra skyddsänglar, änglar och ärkeänglarna och hjälper dig att komma ih¨åg din skyddsängels energi så att ni kan börja arbeta klarare och klarare tillsammans!
Känns det som om det resonerar med dig kan du klicka här för att komma till min webbshop och själv bli väktare av en eller flera Angeliter!

/ Sandra

Morgon, Soluppgång, Kvinna, Silhuett, Solljus, Natur

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *