Så förändrade Atlantean Healing mitt liv

I hela mitt liv har jag på olika sätt varit i nära kontakt med olika typer av healingformer. Min mamma var utbildad i en form av healing och varje gång jag blev skadad i friidrotten bad jag alltid mamma om healing. Jag tror att jag hade så många människor omkring mig som arbetade eller som gick på healing som har gjort att jag idag är utbildad inom olika former av healing!

Jag tror absolut inte på att healing ska ersätta “vanlig” sjukvård men jag tror att healing och “vanlig” sjukvård behöver gå mer ihop vara ett komplement till varandra. För det är ju det, ett komplement till varandra.

I början av min resa av healing (i detta liv) kände jag mig verkligen inte dragen till någon healingform som fanns där ute. Detta var för 8 år sedan och jag är så glad att det kommit så många nya former av healing – för alla former behövs! Hur som helst så bad jag Ärkeänglarna om hjälp till att leda mig till en form av healing som skulle passa mig. Några dagar senare hade jag påbörjat min första healingutbildning i kristallhealing! Äntligen hade jag hittat en healingform som resonerade med mig! Alltefersom jag utvecklades, höll i kristallhealingsbehandlingar insåg jag att kristallhealingen gick inte så djupt så som jag hade velat. Kristallhgealing är perfekt om man vill balansera sina chakran, vilket är så viktigt, men jag ville gå djupare! Jag ville inte bara balnsera klientens chakran, jag ville lära mig att rena hela enegikroppen, kapa energisträngar som dränerar människor, aktivera chakror som legat vilande, hjälpa människor att läka trauman från detta liv men även tidigare liv – jag ville helt enkelt hjälpa människor att transormera alla lägre energier och hjälpa deras kropp att självläka och göra sig redo för 5:e dimensionen.

Att älska sig själv – något jag insett och förstått vikten av genom att arbeta med Atlantean Healing!

Några år månader senare kom jag i kontakt med Atlantean Heling som är en form av healing nedkanaliserad och aktiverad av min vän och lärare Birkan Tore då min vän Rachel gav mig min första Atlantean Healing-behndling! Det var då min resa började på riktigt.

Åren gick och några å senare (snart två år sedan) fick jag äran att utbilda mig till terapeut inom Atlantan Healing! och Wow, wow vilken healingform! Detta var healingen jag hade letat efter! Som med alla former av healing är inte Atlantean Healing för alla, det gäller att känna inom sig, resonerar det men sig eller inte? Om ja, boka gärna in en behandling, om Nej, gå vidare och leta en form av healing som resonerar med dig! Jag brukar säga att Atlantean Healing är för dom som vill transformera lägre energier inom sig (stress, ilska, irritation, ångest mm) , läka gamla mönster inom sin generation (tex förminskning av sig själv, rädslor mm) och för alla som vill må lite bättre helt enkelt!
Healing är som redan nämnt endast ett komplement till vanlig vård och skall aldrig ersätta möten med psykologer, mediciner eller läkare. Jag diagnosticerar heller aldrig under, innan eller efter mina behandlingar!

Healing – Något man aldrig kan få för mycket av! Ett ljus kan aldrig få för mycket ljus!


Efter min Atlantean Healing utbildning började jag att hålla i behandlingar på mig själv och på några i min närhet, och det har varit så fint att se deras transformation med hjälp av Atlantean Healing, hur många har börjat se sig med nya kräleksfulla ögon och jag är så tacksam för min egna resa under dessa åren jag arbetat med Atlantean Healing. Jag har fått möjlighet att läka så otroligt mycket, insett hur viktigt det är att älska och lita på sig själv, vikten av att ha hopp och jag har bokstavligen gått från ett frö till en blomma – och nu är mitt mål att bli en växt som vill bli ett träd. Om jag kommer lyckas i detta liv? Kanske, kanske inte. Det får jag se den dag jag går över till andra sidan.

Är du sugen på att testa på en behandling med Atlantean Healing?
Klicka dig in här och boka in en dag och tid som passar dig (antingen på distans över zoom/telefon eller i min klinik i Stockholm) Under 2022 kommer jag att ha nedsatt pris på Atlantean Healing = 690:-/60 min – Ord pris 960:-

PS.
För er som är intresserad av Atlantis så är Atlantean Healing en blandning av gamla och nya tekniker som användes under Atlantis, i Atlantis tempel och har antänts i tusentals år! Några delar användes även innan Atlantis gick in i sin gyllene tid vilket är där vi står i dag – i förberedelsen att gå in i en ny gyllene tid!

Kvinna, Flicka, Frihet, Lycklig, Sol, Silhuett

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *