En meditation för att lära känna din skyddsängel

Hejsan alla vackra själar! Hoppas att ni alla mår bra efter gårdagens portalöppning (11/1-portalen). Jag har varit riktigt trött idag och passande nog har jag inte haft några klienter inbokade idag så jag har bara tagit hand om mig själv idag, mediterat, gjort klart lite arbete inom en kurs jag går och bara vilat! Jag gjorde även klart det sista på en meditation som precis har kommit upp på min hemsida, en meditation som hjälper dig att kopplas samman med din skyddsängel!

Alla människor (och djur) har skyddsänglar vid sin sida, och just nu i denna tid av expansion och spirituella utveckling (dom som vill, vi har fri vilja här på jorden) har de flesta av oss fler än en skyddsängel hos oss.
Din skyddsängels uppgift just nu är: Du! Du är deras mening. Dom är här för att hjälpa dig att utvecklas, hålla dig trygg och ser till att du inte ska gå över till andra sidan innan det är din tid. En av dom skyddsänglar som vi har vid vår sida har varit med oss i alla våra tidigare liv – så det är en bra vän att lära känna för er som verkligen vill öppna upp för era minnen och gåvor som ni lärt sig i tidigare liv!

I bakgrunden av den guidade meditationen som jag precis har släppt på min hemsida spelas toner med hjälp av crystal singin bowls som hjälper till att hela ditt hjärta och ditt sacral chakra som hjälper dig att öppna upp ditt hjärta för din skyddsängel och för ditt sanna jag!
Du kommer till meditationen genom att klicka på Här!

För er som gillar kristaller och som vill gå ännu djupare in i meditationen rekommenderar jag att ha någon av dessa kristaller nedan (eller fler om du känner för det:
Angelit – hjälper dig att kopplas samman med ärkeänglarnas och dina skyddsänglars frekvens
Atlantisit – hjälper dig att få kontakt med dina tidigare liv och den kan även hjälpa dig att få kontakt med Atlantis och minnena från denna tid.
Purpurit – hjälper dig att “sätta igång” din spirituella utveckling på ett lugnt sätt som passar för just dig. Stenen hjälper dig att rensa bort negativitet och gamla mönster!
Skapolit – hjälper dig som går igenom förändringar! Kristallen hjälper oss att gå från 3:e dimensionens medvetande in i 5:e dimensionens medvetande på ett sätt som passsar för dig!
Golden Healer – hjälper dig att dra in det gyllene ljuset från universum till dig och att koppla samman med “kristusenergin”. Den förbereder och hjälper oss in i 5 dimensionens medvetande genom kärlek och kraft!

Och glöm aldrig bort, Alla har en skyddsängel – du är aldrig ensam!

Ta hand om er, så hörs vi lite senare igen!

Kärlek, Sandra

Solnedgång, Strand, Silhuetter, Hoppa, Hoppar, Ungdomsandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *