Reklam för min hemsida: En nystart med företaget

Reklam för min hemsida:
Efter nästan ett halvt år av vila, bearbetning av en närgåendes övergång till andra sidan är jag redo att återigen ta emot er för behandlingar och för att vägleda er i kristallernas vackra och transformerade energi.

Jag har utvecklats och så har även min kontakt med kristallerna. Jag kan inte längre säga att jag säljer kristaller, det jag däremot gör är att hjälpa kristallerna att komma till er, att sammanstråla med er så att ni sida vid sida kan lära känna varandra och varderas energier. Ni hittar alla kristaller och rökelser som vill komma till nya platser på min hemsida: https://www.sandrakarlsson.com/webbshop/

Det kommer inte att finnas så många olika sorters kristaller på hemsidan, då och då kommer det att komma upp nya stenar och kristaller som är redo att komma till nya hem men det sker i en takt som helt och hållet vägleds av universum!

Men stort välkommen till dig som känner dig redo att sammanstråla med Pinolith och/eller Botswana Agat – nu finns det ett antal som kanske är redo att sammanstråla med just dig!

Nytt är också att jag är egenanställd av Frilans Finans. Företaget kommer ligga lite vilande så länge.

Välkommen!

Pstt, För att inte missa några nyheter, signa gärna upp dig på mitt nyhetsbrev! Du hittar nyhetsbrevet genom att klicka här: https://hotmail.us7.list-manage.com/subscribe?u=48ef38293375de806093ecced&id=b3b2cac618

/ Sandra

/ Sandra

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *