Vägledning v.34

Många av oss är här i jorden för att lära oss att använda alla våra sinnen, njuta av den fysiska känslan men också för att läka.
Att läka och släppa (lösa upp) gamla släktmönster men även händelser och situationer från tidigare inkarnationer som triggats i detta liv. Alla dina liv är ett liv, känn glädjen och nyfikenheten i det.

Slut dina ögon och känn din essens, din kraft och allt det fina du fått med dig från dina förfäder.

”Älskade vänner, älskade människor.
Jag ser och känner er process, er resa.
Släpp alla krav och försök att känna det fina och glädjefulla i att vara och leva i jorden.
Släpp alla regler människan skapar inom det ockulta och det andliga. Varför regler i något ni redan är i hela er essens?
Släpp dessa gamla mönster, släpp dessa stråkar av upprepade händelser. Ha roligt, gör det du vill i din spiritualitet och låt det inte bli till ett ont måste.
Var fri, lek, känn glädje i det liv du lever i.

Din vän
Ärkeängel Michael”

Du vet väl om att jag också finns på Instagram?
På instagram lägger jag upp massor av spännande innehål kopplat till ärkeänglar, expansion och att lära känna sitt egna team av änglar och guider! Du hittar min instagram genom att klicka på Här!
Hoppas att vi ses på instagram!

/ Sandra

Orakelkort av Kyle Gray

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *