Vägledning 20 Augusti

“Släpp allt det som gör att du har svårt att känna och kopplas samman med ditt inre. Ta några minuter idag och stäng av mobilen, musiken, radion – blunda och känn ditt hjärta slå. Placera ena handen på magen och andra handen över ditt hjärta. Känn kärlek till dig själv och känn ljuset och kraften som existerar inom dig.

Det är dags att ni alla på jorden känner och lär känna denna kraft, er sanna essens! Detta kommer hjälpa er att känna vad som resonerar med er och inte, speciellt inför denna spännande månad som ligger framför er då era val bör grundas i kärlek. Kärlek till dig själv och till landet du bor i. 

Slut dina ögon idag och känn lekfullhet och nyfikenhet på den du innerst inne är. Ja, alla av er har så mycket mer att lära sig – så mycket mer att utforska och upptäcka. Att rernsasa, Kapa och göra sig av med för att lättare kunna expandera och stråla sitt sanna ljus.

Ha nyfikenhet, ha roligt
Er vän
Ärkeängel Michael”

Du vet väl om att jag också finns på Instagram?
På instagram lägger jag upp massor av spännande innehål kopplat till ärkeänglar, expansion och att lära känna sitt egna team av änglar och guider! Du hittar min instagram genom att klicka på Här!
Hoppas att vi ses på instagram!

/ Sandra

Bild tagen av mig. Får inte kopieras.

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *