Dagens vägledning för 20:e November

Trots alla utmaningar och motgångar vi stöter på i livet är det så viktigt att vi har en klar bild av hur vi vill att vår framtid och planet ska se ut.
Du är med och påverkar hur jordens situation ser ut just precis nu genom dina tankar och handlingar, var uppmärksam på hur dina tankar om framtiden och om dig själv är.

Lita på processen som sker kollektivt och inom dig själv.

Det är okej att inte ha ork, det är okej att inte må bra, det är okej att inte vilja göra något – men det är viktigt att vara uppmärksam på detta och hitta sätt att balansera upp dessa känslor på. Ha tillit, allting kommer bli bra, låt dom orden landa mjukt och tryggt inom dig!

Gilla, dela eller kommentera om du gillade dagens vägledning!
/Sandra
www.sandrakarlsson.com

Kan vara en bild av 1 person och text

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *