Allt om healing del 1. Varför behöver vi egentligen Healing?

Många av oss hör dagligen hur bra det är med healing, men vet du egentligen varför healing är så bra för oss?

Häng med i denna serie på 5 delar där jag kommer skriva om healing och läkande energier!
välkommen till del 1.

Healing Del 1.
Varför Behöver vi egentligen healing?

Många av oss hör dagligen om healingens positiva egenskaper och hur viktigt det är för oss människor (samt djur och natur) att regelbundet gå på healingbehandlingar, men varför är det så viktigt för oss, egentligen?

Vi människor är så mycket större och universiell än vad många tror och vill förstå (visste du förresten att vi består av ca 10% väte som även finns i stjärnor?) . Healing är inget nytt för oss människor om vi tittar på hur länge healing har funnits här på jorden men den senaste tiden har många människor glömt bort healingens fördelar.

Healing har funnits i flera hundratusen år och användes frekvent under den gamla egypten (googla gamla egypten så kommer du se bilder på människor som håller upp händerna som att dom sänder healing till personen mitt emot, riktigt spännande och intressant att se) men även under Atlantis tid gick man till tempel för att månadsvis få healing. Då gick man inte igenom lika mycket trauman och var inte utsatta för stress och andra lägre energier som vi är idag så det mer för att kolla att allt var balanserat. Det är liknande healing som användes under Atlantis gyllene tid som jag använder mig av i mina healing behandlingar, aktiverad av Birkan Tore. Läs mer om den healingen här.

Människan består av energi. Omrking oss har vi olika energikroppar som håller olika information om vår sanna essens samt lagrar alla våra tankar, allt vi är med om, allt vi dagligen läser och hör om. Enkelt förklarat, ALLT du är med om från födseln till där du är idag lagras i din energikropp.
Ni förstår redan här är en viktig anledning till att regelbundet heala sig, eftersom att många healingformer renar energikroppen på lägre energier som lätt kan tynga ned oss, men du kan fråga utövaren av healingen om rening av energikroppen ingår om du är intresserad av att rena din energikropp. När vi renar energikroppen känner man sig oftast “lättare”, gladare och man ser saker och ting mycket tydligare. Detta steg görs alltid under mina healingbehandlingar.

Det är även så viktigt att ha balanserade chakran, som är energipunkter i oss. Dessa energipunkter påverkar olika delar av vår fysiska kropp, och är en viktig del av måna olika healingformer. Balanserade chakran hjälper oss att ha ett braa flöde i kroppen och hjälper vår kropp och organ att fungera som det ska! Detta är även ett viktigt steg i Atlantean Healing!

Detta var del ett, jag hoppas att ni fått lite mer information om varför det är bra att regelbundet gå på healingbehandlingar!

Är du intresserad av att testa på Atlantean Healing? Nu tar jag emot klienter både i lokal och även på distans. Läs mer och boka in tid här!
/ Sandra

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *