Dagens budskap (24 Nov) från Ärkeängel Michael

☼ 24 November ☼

Du som läser detta är på rätt väg i livet. Men hela livet är en lång väg, så stanna inte upp i din spirituella och i din personliga utveckling, en människa kan aldrig bli fullärd – det finns alltid massa magiska saker att se, uppleva och lära sig!

Förlåtelse är en otroligt kraftfull och spirituell handling, men så viktig och fås inte glömmas bort! Förlåtelse hjälper oss att släppa och att inte tillåta att det begränsar oss. Slut dina ögon och placera händerna på ditt hjärta och förlåt dig själv gör gamla händelser, situationer och annat du vill förlåta dig själv för 

Orakelkort av: @kylegray

Gilla, dela eller kommentera om du gillade dagens vägledning! 

Kan vara en bild av 2 personer och blomma

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *