Budskap 7 Juni

“Ni människor som läser detta. Ja, just du. Känn din unikhet. Känn hur special du är, utan och känna att du är bättre än andra. Du är perfekt, du är unik. Ni är alla från en och samma källa, en källa som är ett med andra källor som gör att vi alla är ett med varandra. Så försök att inte separera dig från andra, men eftersom ni lever i en fysisk kropp gör det att människan lätt känner sig exkluderade, ensamma, utanför. Men du är inte det. Se alla människor som ständigt far förbi dig. Så många människor. Och ända känner sig hon ensam. Bli vän med dig själv för att lättare manifestera nya magiska vänner. 

Sekhmet. “


Vägledning för den 7 Juni från Gudinnan Sekhmet genom mig, Sandra Karlsson ♡

Detta är ett allmänt budskap, ta det som resonerar med dig och lämna allt annat. Min vägledning är inte istället för läkarnas rådgivning!
__________________________________________________

För att fira att sommaren är här lottar jag ut en gratis E-mejl Reading – Ärkeänglar, värd 444:- till en av er!
Det enda du behöver göra för att delta är att:
1. Följ min instagram!
För att kunna vara med i tävlingen behöver du följa min instagram.
Gör du inte redan den behöver du klicka på Här och klicka på följa!
2. Prenumerera på mitt nyhetsbrev!
Det gör du genom att klicka här och fylla i dina uppgifter (namn och mejl). Du kan närsomhelst avprenumerera på mina nyhetsbrev som kommer en gång i månaden!

Följer du mig redan på instagram och prenumererar på mitt nyhetsbrev? Mejla mig på spiritahs@hotmail.com och skriv att du vill delta!

Vinnaren dras på Söndag den 11/6 och kontaktas via mejl, samma mejl som andas vid registrering för nyhetsbrev eller mejlet som mejades till mig!
Lycka till!

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *