Tävling: Vinn en E-mejl reading

Godmorgon! Hoppas att ni fått en fin start på veckan!
Jag mår så bra idag och jag vill fira att sommaren är här, så vad vore inte bättre att idag den 6/6 fira genom att ni kan vinna en E-mejl Reading – Ärkeänglar värd 444:- !

Det enda du behöver göra för att delta är att:
1. Följ min instagram!
För att kunna vara med i tävlingen behöver du följa min instagram.
Gör du inte redan den behöver du klicka på Här och klicka på följa!
2. Prenumerera på mitt nyhetsbrev!
Det gör du genom att klicka här och fylla i dina uppgifter (namn och mejl). Du kan närsomhelst avprenumerera på mina nyhetsbrev som kommer en gång i månaden!

Följer du mig redan på instagram och prenumererar på mitt nyhetsbrev? Mejla mig på spiritahs@hotmail.com och skriv att du vill delta!

Vinnaren kontaktas via mejl via samma epostadress du angav vid prenumeration på nyhetsbrevet/som du mejlade mig på! Vinnaren utses Söndag den 11 Juni!

Lycka till!

OBS: Jag gör endast Readings på personer över 18 år så du som deltar måste vara över 18 år. Readingen genomförs inte om du skulle vinna och Vaara under 18 år. Readings är INTE istället för läkarvård!

/ Sandra

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *