Vägledning 12 Augusti

“Dom senaste dagarna har det strömmat ned otroligt mycket energi till jorden och till alla varelser som lever i och på något sätt är kopplad till jorden. Hur vill du ömma denna energi? Hur vill du omfamna och manifestera energin i ditt dagliga liv? Du är en högfrekvent varelse men ibland behöver människa skala bort illusioner och filter som hindrar en från tt uppleva dens sann frekvensvibration. Snurra inte in er i valmöjligheter utan se er stig, er rak stig ljus och klar utan tvivel. Din själ leder dig rätt, du leder dig själv rätt eftersom att du är din själv.

Din vän Ärkeängel Michael. “

Du vet väl om att jag också finns på Instagram? På instagram lägger jag upp massor av spännande innehål kopplat till ärkeänglar, expansion och att lära känna sitt egna team av änglar och guider! Du hittar min instagram genom att klicka på Här!
Hoppas att vi ses på instagram!

/ Sandra

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *