Reklam för Katharina Arnesen

Reklam för Katharina Arnesen:

För ungefär ett år sedan gick jag min första helingkurs i HelioSol hos Katharina Arnesen.
Men, som jag upplevt flertalet gånger under mitt liv, att något ibland kommer till en (som tillexempel en kristall, en bok eller i detta fallet en healingform) som man inte riktigt klickar med just då eller inte känner sig redo att använda av olika anledningar. Ja, exakt så kände jag med HelioSol.

Efter kursen använde jag tekniken någon gång ibland när jag känt att jag behövt lite extra påfyllning av ljus men det har inte vart mer än så. Trots att jag känt mig dragen till HelioSol gjorde något att jag inte riktigt vågade utforska det ännu djupare än det jag redan gjort trots att jag haft möjlighet flertalet gånger.

Nu i efterhand, efter att jag var på en HelioSol-behandling hos Katharina för några veckor sedan och ljus tillfördes i några av mina problem jag tog upp under behandlingen förstår jag att jag nog på något sätt var rädd för mig själv och för min potential, att släppa på gamla vanor och mönster jag triggat i gång i detta liv som är från tidigare händelser och upplevelser från tidigare liv som på ett sätt vart en trygghet för mig, men som begränsat mig själv.

Varje behandling är självklart unik och ingen kommer att uppleva exakt det jag upplevde och var med om under behandlingen, vilket jag tycker är så fint. Att man är med om det man behöver vara med om just där man är, och inget är rätt eller fel med det.

Jag blir så förundrad i hur vissa healinigformer känns så otroligt rätt efter att man testat dom (liknande känsla har jag haft med Atlantean Healing och med Reiki, mer info om det kommer vid ett senare tillfälle), och lämnar mig med känslan av ”wow, det här är healingen jag letat efter” och just där och då där jag har varit i mitt liv och i min utveckling har just den healingformen jag kommit i kontakt med eller gått utbildning i varit just rätt där och då för mig. Hur fint att själen på något sätt leder en rätt 🙂 Och vet ni, nu på Söndag (den 14/8) ska jag börja en utbildning och få lära mig mer om HelioSoltekniken, en djupdykning som jag verkligen ser fram emot! Ni kommer att få följa med mig under min resa i denna utbildning både här och på min Instagram.

Men vet ni vad, om ni också vill lära er mer om denna healingform kan ni läsa mer om utbildningen som startar på Söndag genom att klicka på länken längst nere på sidan.

Och vet ni en till sak, om ni uppger koden 444 som kommentar i anteckningar (efter ni gått vidare till betalningen) när ni bokar er plats till HelioSol-utbildningen (eller någon annan av Katharinas kommande utbildningar) får ni även en otroligt vacker guidad meditation till Hoppets Tempel. Hoppas att vi ses på Söndag!
Allt gott /Sandra

HelioSolteknik – Djupdykning – 14/8, 4/9, 25/9 – eftermiddagar – via zoom

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *