Budskap 9 Juni

Att ibland hitta saker som är roligt efter en tid av isolering och ensamhet kan ibland kännas svårt och omöjligt. Efter en sådan lång tid av isolering som människan fick stöta på för några år sedan på olika sätt gav enorm utveckling för människan. Lör dig att hitta saker som du tycker är roliga och unna dig att göra dessa saker för dig och med dig själv! 

Begränsa dig inte till andra, om du vill göra något – gör det. Umgås med dig själv för dig själv ☀️

Låt din väg bli din väg 

Din vän 

Ärkeängel Michael 

Vägledning för den 6 Juni från Ärkeängel Michael genom mig, Sandra Karlsson ♡

Detta är ett allmänt budskap, ta det som resonerar med dig och lämna allt annat. Min vägledning är inte istället för läkarnas rådgivning!

Du vet väl om att jag också finns på Instagram! Där lägger jag upp videos, affirmationer, meditationer och pratar om ärkeänglar, kristaller och expansion! Följ mig på Instagram genom att klicka på Här!

I ljus och kärlek
Sandra

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *