Kristaller för Glädje och Överflöd

Godkväll alla! Hoppas att ni alla mår bra och att ni kunnat njuta av en fin dag!

Den senaste tiden har jag kommit på mig själv att jag (tyvärr) kommit från att meditera och samarbeta med mina kristaller! Jag känner att dom kallar på mig, speciellt Golden Healer, i alla dessa virvlar av energi och expansion som sker på jorden, och även inom mig själv.

Merkurius har lämnat sin retrograd vilket kan göra att perioden framåt i vissa fall kan kännas lite lugnare. För mig känns det som om Merkurius har skakat upp massa saker som jag nu behöver se och plocka bort. Som ett packat sandslott som håller på att luckas upp till att formas till något nytt, något starkare. Vad det blir, och hur det blir, det får tiden utvisa!

Till alla er som också känner sig mer och mer dragen till kristaller, speciellt kristaller som kan hjälpa oss att känna glädjens energi och överflödets energi vill jag från mitt hjärta till ditt, tipsa om några kristaller som kan hjälpa till med just detta.
Kom ihåg att varje kristall kan betyda olika för alla, så känn in med ditt egna hjärta och din sanning vad som stämmer för just dig. Du kan också fråga dig själv “hur kan den här kristallen hjälpa mig” och lita på det svar du får in.

Citrin – Citrin kan komma i olika former; naturlig citrin och uppvärmd Citrin.
Naturlig Citrin innebär att jorden på ett naturligt sätt har värmt upp en ametist som transformerat sig till en Citrin. En uppvärmd citrin har människan värmt upp Citrinen som transformerat sig till en Citrin. En uppvärmd Citrin har en mer Citron-gul färg medan en naturlig citrin är lite mörkare guldig.
Citrin vibrerar av glädje, av överflöd, av att allting är möjligt! Glädjen till att skapa, självförtroende och kraft!

Gul Kalcit – Gul kalcit är en riktig energipåfyllning! Vibrerar av glädje, kraft, kreativitet, nya synsätt och balanserar vårt solarplexus-chakra – så att vi kan stå stadigt i vårt självförtroende!

Pyrit – En manifestation av solen, av solens gyllene strålar som hjälper oss att så jorden som en plats där allting är möjligt – för a l l t i n g är möjligt! Släpp illusionen och begränsningarna och skapa, skapa, skapa! Pyriten hjälper oss att se vart tankesätt kopplat till pengar och överflöd och hjälper oss att se glädjefyllt att vi kan ha allting vi vill – om det är i linje med det högsta bästa!

Reklam för mitt företag Spiritah, egenanställd av Frilans Finans: På min hemsida finns det nu flertalet pyriter! Känner du att du vill börja samarbeta med Pyriten kan du klicka dig in här (klicka här) och beställa hem en till dig för att bli väktare av en pyrit!
Du får även en gratis PDF med förslag på en meditation för att manifestera in nya energier i ditt liv!

Innan jag skickar hem kristallen till dig gör jag en ceremoni tillsammans med Kristallen och ärkeänglar för att göra kristallen redo att börja samarbeta med dig direkt när den kommer hem till dig!

Hoppas att du får en fin kväll och kanske lite ny inspiration att börja samarbeta med kristallernas energi!

Allt gott
Sandra!
www.sandrakarlsson.com

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *