En hälsning från mitt hjärta

Hejsan alla!
Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni haft möjlighet att njuta av helgen!
Själv har jag kunnat vila upp mig inför den kommande veckan, strosat lite på stan och njutit av solen som lyst så starkt idag! Underbart har det varit!

I veckan börjar jag återigen ta emot klienter för Atlantean Healing! Som jag har längtat att återigen börja jobba igen! Du kan läsa mer om healingformen genom att klicka dig in på min hemsida här: https://www.sandrakarlsson.com/atlantean-healing/

Och snart kommer månadens nyhetsbrev ut. Inte säker på vad den kommer innehålla riktigt än, men någon form av kanalisation kommer det nog bli! Vill du ta del av nyhetbrevet kan du klicka på länken här för att börja prenumerera: https://hotmail.us7.list-manage.com/subscribe?u=48ef38293375de806093ecced&id=b3b2cac618

Jag är så tacksam för er alla som dagligen läser min blogg, för alla er som klickar er in och läser mina inlägg då och då och för er alla som följer mig på mina sociala medier! Efter en lång vila med läkning och expansion är jag så redo att hjälpa er alla att höja er frekvens, att läka, ge er budskap och vägledning i din egna unika resa! För allas resa är olika, unik och inget spirituellt verktyg passas alla.

Är ni lika redo som jag att höja energin lite högre och göra livet ännu mera högfrekvent?

Allt gott, så hörs vi under den kommande veckan igen!
/ Sandra

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *