Affirmationer för att höja ditt medvetande

Hoppas att ni alla har haft en fin helg! Min helg har varit riktigt härlig, lite vila blandat med jobb blandat med planering. Exakt så som jag vill att mina helger ska se ut!

Månadens nyhetsbrev har (äntligen) skickats ut och den är fylld med en video jag skapade under helgen med nedkanaliserade affirmationer från Ärkeängel Metatron som kommer hjälpa alla som lyssnar att höja sin frekvens. Lyssna gärna på affirmationerna en gång per dag eller när du känner dig vägledd att lyssna på affirmationerna – i meditation eller låt videon spelas i bakgrunden när du är i ditt dagliga liv.

Vill du också ta del av nyhetsbrevet med videon på affirmationerna men fick det inte utskickat till dig? Klicka här för att läsa nyhetsbrevet – och klicka gärna här om du vill börja prenumerera på mina nyhetsbrev. Det är självklart gratis!

Allt gott!
/ Sandra

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *