Vägledning v. 24


Inom dig finns det en kraft, en kraft som är direkt kopplad till en större energikälla vars ända intention är kärlek och enighet.
Du är en del av allt som existerar, aldrig ensam – trots att vissa programmeringar inom dig ibland kan få dig att känna dig ensam och exkluderad.
Det är inte sanningen.
Sanningen är att du har så många hjälpare och vägledare vid din sida som vandrar bredvid dig.

Du är stark

Du är modig

Du är så modig och stark som valt att vara på jorden i denna tid, en sådan unik tid som du är en del av. Ja du är så viktig. Glöm aldrig det.

Be Artimis att slöja sitt mod och visdomar över dig idag genom att säga ”tack Artemis som älskar mänskligheten vilkorslöst att du fyller på mig med sitt ljus och mod.
Tack att du sköljer bort allt som hindrar mig att känna min kraft.
Tack, tack, tack. Jag är fri”

”Låt det sista du gör innan du stiger in i drömmarnas värld, innan du går och lägger dig, föreställa dig dagen som skall komma, din nästa dag.
Vad vill du fylla nästkommande dag med?
Låt fantasin flöda lekfullt, starkt och kärleksfullt.

Att manifestera in saker är inte svårare än så. Föreställt dig vad du vill ska hända och lita sedan på att det kommer att hända. Släpp planen och begränsningarna på hur, när och på vilket sätt din manifestation kommer att komma till dig.

Lita på universums lagar.

Lita på din kraft.

Lita på planen som sker på jorden.

Lita på kärleken, den kärleksfulla kraften som vibrerar starkare och starkare inom dig.

Känn pulsen, pulsen av kärlek som skickas till dig.
Säg endast ”jag tar emot universums kärlek som skickas till mig, i nåd och perfekt sätt. Tack”.
Känn vad som händer, känn känslan av kärlek.

Vi i änglasfären finns med er alla”
-Ärkeängel Metatron

Vägledning för vecka 24 från Ärkeängel Metatron genom mig, Sandra Karlsson.

Följ mig på Instagram för att ta del av daglig spirituell magi och massor av spännande information om planeter, änglar och kristaller! Kom till min instagram genom att klicka på HÄR!

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *