En nystart med ännu mer ljus och ett högre medvetande!

För 5 år sedan publicerade jag mitt första blogginlägg för denna portal.
Åren gick och jag var aktiv här, men efter ett tag blev det uppehåll men jag är nu redo att komma tillbaka till denna portal och få sprida mina kunskaper, kurser, tjänster och mina dagliga budskap!

Vad har hänt sedan jag senast var aktiv? Jag har utbildat mig till bland annat kristallhealer, Atlantean Healer, Ängla medium mm mm, gästat podcast (klicka här om du vill höra mig prata om änglar), gästat mässa, startat webbshop mm. Mycket av det kommer ni så sm¨åmingom bli introducerade till i denna blogg.

Jag är så tacksam att du är här, och jag hoppas att vi kommer lära känna varandra ännu bättre!

Välkommen!

sandrakarlsson

Sandra Karlsson är ett ungt och nytänkande änglamedium som brinner för att hjälpa andra att skapa en egen och personlig kontakt med Ärkeänglarna, änglarna och sitt egna team! Tack vare hennes starka kontakt med Atlantis och ärkeänglarna erbjuder hon healing-behandlingar med Atlantean healing och vägledande sessioner tillsammans med Ärkeänglarna! Efter år av utblidning (bland annat av mediumet Birkan Tore, känd från Det okända och Räddad av änglar) arbetar nu Sandra heltid och erbjuder behandlingar och sessioner både i hennes klinik i Stockholm och via distans för klienter i hela världen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *