En helg som behövdes

Hoppas att ni alla har haft en fin och en lugn helg!
Vi har haft besök av ett par vänner hela helgen så det har varit fullt upp
!
Igår åkte vi upp till stugan för att grilla korv och njuta ev en fin vinterdag. Det är magiskt hur vackert snön lägger sig en fin vinterdag!

Imorgon blir det tillbaka till arbetet och till vardagen, och snart snart åker vi till Paris! Det är mycket att längta till nu, det ger en lite mer energi och motivation!

Det är mycket som kommer att hända inom företaget – inom den närmsta tiden kommer jag att ha gratis kvällar där vi mediterar och attraherar kärlek, positivt och hjärtöppning! Allting sker självklart på distans så du kan vara med vart du än bor i landet! Mer info om detta kommer att komma senare! 🙂

Har ni några mål för denna månaden?
Det kan vara alltifrån att börja ut och gå mer, meditera mer eller bara att börja andas mer kontrollerat.

Jag tror att det är viktigt med mål, det får en att ta sig framåt i livet.

Jag brukar alltid sätta upp ett mål för varje månad, och mitt mål för februari är att jag ska – tillsammans med er och andra hjälpande själar – skicka iväg minst 10 måltidsersättnings-paket till barn som är i stort behov av dessa paket!

Vid sidan av mitt anställningsjobb och min spirituella verksamhet arbetar jag även med detta sociala intiativ där jag donerar måltidsersättningspåsar till barn som är i svält.
Dessa påsar som jag donerar är en sammanställning av näringsämnen som barn i svält behöver för att kunna växa och utvecklats och få en möjlighet till att kunna leva ut sina mål och drömmar !

Måltidsersättnings påsarna tillverkas i Malawi och påsarna delas även ut i skolor i Malawi. Detta gör att människorna i staten får möjlighet till arbete eftersom att dessa påsar tillverkas i staten och man har även sett att fler människor skickar sina flickor till skolorna eftersom att man vet att dom får mat i skolorna där dessa påsar delas ut!

Här nedan finns en kort informationsfilm angående det jag arbetar med:

Det jag tycker är bäst med detta är att genom att donera en produkt istället för pengar vet man som donator till dessa matpåsar exakt hur bidraget används – och att det kommer fram!  En påse räcker i 1 Månad 🙂

Önskar du att vara med och bidra till detta projekt? Vill du donera 1 påse varje månad som ger 1 barn mat i en hel månad, eller vill du endast donera 1 påse denna månad? Du bestämmer helt själv, men tillsammans så kan vi rädda liv och göra en förändring i världen!

Så vill du vara med och hjälpa mig att nå detta mål för februari? Dela gärna detta inlägg och lämna en kommentar eller maila sandra.k.a@hotmail.com om du vill delta i detta och få mer information!

Kärlek till er alla <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *