Nymåne meditation

Äntligen, årets första nymåne!

I kväll vill jag dela en nymåne meditation med er alla. Det är en meditation som är passande för de som vill lämna gammalt bakom sig och välkomna det nya som finns runt om oss.

Om ni har bergskristaller hemma kan ni gärna ha kristallerna med er när ni gör denna meditation. Låt dem ligga bredvid er, höger eller vänster sida spelar ingen roll. Lägg kristallen där ni känner att den ska vara. Ska den vara framför eller bakom er, vänster eller höger om er? Känn in och lita på er intuition. Har ni ingen sten går det bra utan 🙂

Sitt gärna på en stol när ni gör denna meditationen.

Sitt stadigt på stolen. Låt fötterna vara i marken och be moder jord om tillåtelse att få jorda dig i hennes energi. Tänk dig att rötter växer ner från dina fötter ner i moder jord.
Låt allting som du vill bli av med (känslor, mönster eller liknande) rinna ner från ditt kronc
hakra, genom din kropp och ner till moder jord. Se dig själv bli renare och klarare. Lita på att moder jord tar hand dina känslor som du vill bli av med.
Tacka moder jord för att hon tagit hand om det du skickat från dig och skicka kärlek och ljus som tack att hon finns där för dig och låtit sig ta hand om det du vill bli av det.
Tacka dig själv, och fortsätt njuta av kvällen

 

 

 

One thought on “Nymåne meditation

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *