Kyle Grey lär oss 3 änglar som vi behöver veta om

Är dessa änglar några som du har känt till innan och arbetat med? Om inte, testa dig fram och börja arbeta med dessa, det kommer att ge dig så mycket tillbaka! <3 

Jag ska verkligen ta med mig informationen från denna video! Den är kort, men lärorik!

Så roligt att det var så många som var med på Primetime de senaste dagarna! Hur har det gått för er? Vilken nivå har ni kommit till? 😀
För er som missat så skrev jag om en live frågesport som jag har börjat spela, Primetime, där alla som svarar rätt på 11 frågor varje kväll kl 20.00 vinner kvällens pott (som kan vara allt från 1000:- till 5000:-)! Ett lärorikt och spännande spel och det gäller att hålla tungan rätt i munnen för att ta sig till fråga 11! Klicka HÄR för mer information och att ladda ner appen, så hoppas jag att vi ses kl 20.00 ikväll! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *