Dagens budskap 16/11-18

Bär alltid med dig kunskapen om att du alltid kan förändra ditt liv! Du har den fria viljan och ingenting bör rubba dig i dina val. Dina val är ditt liv, ditt liv är dina val – och förutse att varje del av ditt liv är fylld med kärlek, intention och positivitet!
Varje motgång som du går igenom i livet är det en mening med. Men glöm inte att du kan välja att se på dessa utmaningar på två olika sätt. Du kan se händelsen med kärlek och att det är en fin lärdom med i det som du går igenom eller så kan du välja att se händelsen med negativet och nedlåtande tankar om dig själv. Du väljer, du har den fria viljan.
Låt dig inte begränsas av vad dina vänner, familj eller släkt lär dig vad som är möjligt och inte. Allting är möjligt, allting går – bara du tror på det och dig själv! Din ande är så stark, oavsett vad andra säger till dig!

 

Vill du ha ett personligt och längre budskap från Ärkeänglarna och de uppstigna mästarna? Maila sandra.k.a@hotmail.com för mer information

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *