En spännande tid varje dag!

Vilken energi vi har vart i denna sommar, eller hur?

Det är säkert inte bara jag som har gått igenom mycket under denna sommar, ett nytt jobb har trillat in samtidigt som min energi har vart nere på noll. Medan ny energi kommer in och motivationen kommer sakta men säkert till baka igen har jag kommit över en magisk och rolig app som varje dag kl 20.00 bjuder på quiz, live i mobilen!
I potten ligger det även pengar som man kan vinna på ett roligt och lärorikt sätt, perfekt att samla familjen där hemma eller utmana sig själv på egen hand i 11 spännande frågor! 😀 Jag har vunnit 2 gånger, så helt omöjligt att vinna är det inte! 🙂
(För att ladda ner appen klickar ni på länken HÄR) <3

Idag blir det storstädning av lägenheten, och om tiden finns ska jag även ta ett varv med min meditationklocka och salvia. Det är dax nu!

Hoppas att ni får en underbar dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *