Ett nytt diplom på väggen!

Jag har alltid haft ett intresse för healing, men jag har inte hittat någon healingform som jag tycker har passat mig. Jag har varit inne på reiki healing men det är något med det som gör att jag inte vill arbeta med den formen.. Reiki healing passar inte mig helt enkelt!

Men, för några månader sedan (efter att jag bett ärkeänglarna om hjälp) kom jag i plötsligt kontakt med kristall healing!

Det sägs att dom använde sig utav kristallhealing på Atlantis, och min mentor Birkan Tore har pratat mycket med kristaller men jag har inte känt mig redo att börja arbeta med kristaller förens nu! Min första tanke ang denna form av healing var att den är så otroligt kraftfull! Den är perfekt att göra på distans eftersom att kristallerna som jag använder mig utav skickar healingen till klientens chakran. Så det jag gör är att jag balanserar chakran, men hjälp av kristaller, änglarna och min egen energi!

Jag är så otroligt tacksam över att få börja jobba med denna form av healing och igår fick jag äntligen hem mitt diplom, så nu är jag diplomerad kristall healer!! 😀

Just nu har jag även en tävling på min sida på facebook där ni kan vinna en kristallhealing session, in och gilla och delta i tävlingen här!

Jag är så tacksamma för er alla som är med mig på denna resa! Ta hand om er!

Namaste

 

One thought on “Ett nytt diplom på väggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *