Mycket nya möjligheter

Vilka intensiva dagar det har varit

Jag har varit på olika business möten, haft kunder och expanderat. Kommit på nya ideer och startat en facebooksida. Nu jobbar jag och driver officiellt mitt egna företag inom det spirituella!

Drivit företag har jag gjort i snart 2 år, men jag har aldrig tänkt på att jag har kunnat driva eget inom det spirituella. Jag har alltid föreläst om att man ska jobba med det man drömmer om – men insåg inte att det jag drömmer om hela tiden fanns där. Att få öppna andra människors hjärtan, hjälpa dom med läkning och att komma på rätt livsväg. Allt genom att vara en översättare mellan våran värld och Andevärlden.

Jag skulle uppskatta så otroligt mycket om ni ville gå in och gilla min sida på facebook genom att klicka HÄR <3

Där finner ni även ett budskap som vi alla kan ta med oss under veckan!

Hoppas att ni alla har en underbar början på denna vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *