Dagens budskap 16/1-18

Jag drog ett orakelkort för er idag 16/1-18 (1+6+1+1+8=17 =1+7=8)

Three of Earth berättade att ni ska Jorda er för att vara kopplade till moder jord och komma närmare alltet. Försök att lägga märke till feerna när ni är ute i naturen. Om ni vill så kan ni även be feerna att komma närmare er. Utforska deras energi och nyfikenhet till er. Ha samma nyfikenhet till dom så ska ni lära er mycket av varandra!

Kortet berättar också att om du är i en speciell situation eller har en ide så kan den just nu bli succé, men det ligger arbete och god planering bakom det. Försök att satsa på jobb som involverar din passion.  Det skulle också vara bra om du gick med i någon organisation eller någon typ av grupp som stöttar din idé eller hjälper dig vidare i process.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *