Angel prayers 23-24 April

 

En dag senare, men med ett sådant viktigt budskap som vi alla måste ta till oss! Idag bad jag om ett kort som var till för alla er som läser detta inlägg!

13063826_1308128189202791_1896365616_o

Tack änglar för att ni inspirerar mig att vara mer som er

Änglarna är så tacksamma för alla dina positiva tankar och allt positivt du gör för andra! Dom vill att du nu tar din tid för att se hur underbar du är som person! Dom är så stolt att dom har någon som du som hjälper dom att göra sitt jobb här på jorden. Du är en ängel på jorden, och det tackar dom dig för!

Istället för att vara inställd på det du vill just nu, fråga dig själv istället “hur kan jag tjäna andra?”, “hur kan jag först tjäna mig själv?” och “hur kan jag ge andra min hjälp?”. Så fort du får svar på dessa frågor, glöm aldrig bort att detta är dina änglar som guidar dig! Dom vill att du ska vara just som dem, och genom att leva ett balanserat liv först för dig och sedan för andra kommer du att bli en ängel som andas!

And so it is

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *