Efter kvällens session med Birkan Tore

Hade en underbar session med Birkan Tore ikväll! Känns lite ledsamt att jag nu bara har två utbildningssessions kvar med han, men efter detta samtal med Birkan känns allting så bra, och jag kan inte ens förstå själv hur mycket jag har utvecklats och lärt mig på 3 månader! Om 2 veckor kommer jag ha kommit så långt inom att marknadsföra mig själv inom det mediala, och detta tack vare Birkan Tore!

Kursen som jag går hos Birkan kallas för “personal mentorship program” och efter man har gått klart kursen har man en väldigt stor kunskap angående sin egna intuition, hur man “kommer ut ur sin andliga garderob” och hur man pratar till sina kunder. Väldigt lärorikt och det är verkligen en ära att få gå denna kurs!

Från den första gången jag såg Birkan vara med på Det okända (jag kollade upp hans hemsida direkt efter programmet) när jag var ungefär 18 år gammal har jag alltid känt att det var Birkan jag ville lära mig utav (och självklart min “mentor” från Östersund). Men hur galet lät det egentligen inte att jag som är så ung skulle få en chans att gå kurser hos Birkan? Så jag tänkte och lyssnade inte mer på gudingen som jag fick där i soffan.
Några månader senare klickade jag in på hans hemsida av en slump och hittade hans kurs “personal mentorship program”. Jag väntade väldigt länge innan jag vågade skicka in min ansökan om kursen (några dagar innan jag skickade in min ansökan hade jag fått ut mina sparade semesterdagar från mitt förra jobb som täckte hela kursavgiften! Tecken, Tecken & Tecken! 😉 ) Det tog någon månad innan jag fick svar att jag hade kommit in på hans kurs! Och nu sitter jag här, så lycklig och redo att börja arbeta inom detta!

Det finns inte många människor som jag beundrar. Men Birkan är en av dom. Och som jag nämnde tidigare är det en sådan ära att Birkan lär upp mig inom det spirituella – så att jag snart ska kunna ta emot mina egna klienter och få äran att guida dom och vara en “tolk” åt dom som behöver min guidning!

IMG_3598

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *